94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 24.02. 2016r. uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche.

 

Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa.  Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 40

Wczoraj 58

Tydzień 98

Miesiąc 643

Razem 269873

Gościmy

Odwiedza nas 364 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
54.196.5.6

Odliczamy

Do końca roku kalendarzowego zostało
1
3
9
Dni
0
4
Godzin
3
3
Minut
4
5
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.