94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 24.02. 2016r. uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche.

 

Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa.  Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 92

Wczoraj 508

Tydzień 1686

Miesiąc 5966

Razem 451231

Gościmy

Odwiedza nas 152 gości oraz 0 użytkowników.

Odliczamy

Time passed:
8
8
Dni
0
8
Godzin
2
9
Minut
2
4
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
44.223.36.100

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.