Rok szkolny 2015-2016
-
Odsłony: 7384
Klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych 22.03.2016r uczestniczyły w konkursie „Sporządzanie potraw i aranżacja stołów”.
Tematyka konkursu była zgodna z nadchodzącymi świętami, czyli Wielkanocą, natomiast sporządzaną potrawą były muffinki. Do konkursu zgłosiło się siedem zespołów trzyosobowych. Uczniowie wykazali się dużym zaangażowaniem, burzą pomysłów, kreatywnością. Babeczki sporządzone przez zespoły były smakowite i piękne. Konkurs został przygotowany przez Panią Izabelę Romaniuk przy pomocy Pani Marzeny Ilukowicz.
Jury oceniające konkurs wyłoniło zwycięzców:
I miejsce: klasa III TŻ – I. Getler, P. Wardziak, N. Borowik
II miejsce: klasa I TŻ – A. Biernacka, R. Sowa, Ł. Wójcik
III miejsce: klasa IV TŻ - J. Wasilewska, J. Stępień, D. Bielasz, klasa IV TŻ - K. Klepsa, M. Okonek, S. Bruksztus
IV miejsce: klasa I TŻ/TA - S. Szeról, K. Siwińska, K. Dacio
V miejsce: klasa I TŻ - A. Wojciechowska, K. Orepuk, W.Wardęga
VI miejsce: klasa II TŻ – K.Borowczak, M. Lejkowska, A. Kiczuk
Wszystkim uczestnikom gratulujemy !
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Anna Ledwoń-Blacha
- Zniżka: 40%
- Cena:
49.0029.40 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka