94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 6.03.2017 uczniowie klasy III technikum żywienia pod opieką nauczyciela kształcenia praktycznego pani Izabeli Romaniuk w ramach zajęć na pracowni gastronomicznej upiekli biszkopty, z których przygotowali przepiękne torty z kremami na bazie bitej śmietany i budyniu.

Młodzi kucharze znakomicie poradzili sobie z przełożeniem wiedzy teoretycznej na praktyczną, co można zaobserwować na załączonych fotografiach. Życzymy smacznego!


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 011
  • 012
  • 013
  • 014
  • 015
  • 016
  • 017

5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Kalendarz wydarzeń

Lipiec 2016
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 12

Wczoraj 47

Tydzień 314

Miesiąc 1147

Razem 268823

Gościmy

Odwiedza nas 140 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
54.198.170.159

Odliczamy

Do końca roku kalendarzowego zostało
1
6
3
Dni
1
0
Godzin
0
6
Minut
2
5
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.