94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 13.03.2017r uczniowie klasy III technikum żywienia i gospodarstwa domowego uczestniczyli w wycieczce dydaktycznej do Inter Marche.  

Celem zajęć było przeprowadzenie rozbioru półtusz zwierząt rzeźnych, poznanie elementów gastronomicznych tuszy wieprzowej oraz urządzeń do obróbki mięsa.  Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Samodzielne nadrabianie materiału w domu. Jak się do tego zabrać?

self learningGdyby odpowiedź na pytanie zawarte w tytule artykułu była prosta, pewnie na świecie mielibyśmy samych geniuszy. Szukanie złotego środka nie jest jednak drogą na skróty. Poniżej zebrałam wskazówki dotyczące metod, które mogą w tym pomóc. Oto krótkie kompendium informacji dotyczących nauki w domu. Dowiesz się z niego od czego należy zacząć nadrabianie zaległości i jak radzić sobie z ewentualnymi problemami.

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
4
Dni
0
3
Godzin
2
1
Minut
3
9
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.139.82.23

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.