94 37 310 89

      sekretariat@zsswiatki.pl

001W dniu 6.03.2017 uczniowie klasy III technikum żywienia pod opieką nauczyciela kształcenia praktycznego pani Izabeli Romaniuk w ramach zajęć na pracowni gastronomicznej upiekli biszkopty, z których przygotowali przepiękne torty z kremami na bazie bitej śmietany i budyniu.

Młodzi kucharze znakomicie poradzili sobie z przełożeniem wiedzy teoretycznej na praktyczną, co można zaobserwować na załączonych fotografiach. Życzymy smacznego!


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 011
  • 012
  • 013
  • 014
  • 015
  • 016
  • 017

5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Kalendarz wydarzeń

Sierpień 2016
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 5

Wczoraj 56

Tydzień 347

Miesiąc 1286

Razem 245112

Gościmy

Odwiedza nas 85 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
23.20.248.132

Odliczamy

Time passed:
5
7
Dni
0
0
Godzin
2
1
Minut
5
2
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.