94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 13.03.2017r uczniowie klasy III technikum żywienia i gospodarstwa domowego uczestniczyli w wycieczce dydaktycznej do Inter Marche.  

Celem zajęć było przeprowadzenie rozbioru półtusz zwierząt rzeźnych, poznanie elementów gastronomicznych tuszy wieprzowej oraz urządzeń do obróbki mięsa.  Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Odpowiednie miejsce do pracy i nauki w domu. O co zadbać?

female worker studiesBądźmy szczerzy. Jeśli pracujesz lub uczysz się w domu i aktywność tę przeplatasz z gotowaniem obiadu lub oglądaniem serialu, jest spora szansa, że to nie zadziała. Podobnie zresztą jak w przypadku, gdy układasz się z laptopem w łóżku, a Twoja głowa tęskni za miękką poduszką. Żeby utrzymać właściwy poziom koncentracji i gładko radzić sobie z obowiązkami niedomowymi, warto zadbać o wydzielenie odpowiedniej do tego przestrzeni, a także o kilka innych aspektów, o których też napomknę.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
7
8
Dni
1
0
Godzin
0
2
Minut
2
9
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
52.90.181.205

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.