94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 28.11.2017r uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych zorganizowanych w Inter Marche w Szczecinku.

Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 011


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 24

Wczoraj 87

Tydzień 111

Miesiąc 1022

Razem 274039

Gościmy

Odwiedza nas 40 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
54.198.212.30

Odliczamy

Do końca roku kalendarzowego zostało
7
6
Dni
1
3
Godzin
2
7
Minut
0
1
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.