94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 11.03.2015r uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche. Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne.

Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa. Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Alicja Głuchowska.

intermarch grupa muszkieterow logo 1

 


GALERIA ZDJĘĆ


Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
8
8
Dni
1
5
Godzin
1
1
Minut
5
3
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.93.162.26

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.