94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 24.02. 2016r. uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche.

 

Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa.  Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Jak poprawić koncentrację?

portrait pensive young girlOto kilka sposobów na efektywną naukę

Czy wiesz, że ponad 70% ludzi ma problem ze skupieniem swojej uwagi na jednej rzeczy na dłużej niż chwilę? Dzieje się tak, ponieważ otacza nas wiele rozpraszaczy, które skutecznie ją odciągają. Jest jednak dobra wiadomość – koncentracja to umiejętność, a więc jak każda umiejętność da się ćwiczyć, przez co możesz ją skutecznie poprawić. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak to zrobić.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 134

Wczoraj 493

Tydzień 2341

Miesiąc 3453

Razem 455086

Gościmy

Odwiedza nas 363 gości oraz 0 użytkowników.

Odliczamy

Time passed:
1
1
0
Dni
1
1
Godzin
1
1
Minut
0
8
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
18.117.254.139

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.