94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 18.03.2016r na zajęciach uczniowie II klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych pod kierunkiem nauczyciela Izabeli Romaniuk piekli i dekorowali mazurki Wielkanocne.

Do świąt już niedaleko, a na wielkanocnym stole nie może zabraknąć żurku, jajek i wielkanocnego mazurka.  Co do mazurków, to kuszą swoją różnorodnością - mogą być czekoladowe, kokosowe, owsiane, pomarańczowe, wiśniowe, orzechowe, marcepanowe, kajmakowe... Pozostawiają również duże pole do popisu przy wyborze dodatków . Można sięgnąć także po produkty do dekoracji ciast i ozdobić mazurek kolorową posypką lub namalować na nim świąteczny napis. A potem nie pozostało nic innego, jak kroić i delektować się pysznym smakiem!


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 14

Wczoraj 45

Tydzień 14

Miesiąc 1156

Razem 278314

Gościmy

Odwiedza nas 118 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
35.175.182.106

Odliczamy

Do końca roku kalendarzowego zostało
1
4
Dni
1
5
Godzin
5
2
Minut
0
8
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.