94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 31.03.2016r uczniowie klas pierwszych technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach laboratoryjnych w Wydziale Mechanicznym Politechniki Koszalińskiej. Zajęcia odbywały się w trzech blokach tematycznych:


Blok I - Daltonizm smakowy i zapachowy. Test na rozpoznawanie zapachów. Test na próg wrażliwości smakowej. Test duo-tro.
Blok II – Oznaczenie zawartości cukrów metodami: piknometrycznie, polarymetrycznie, densymetrycznie, refraktometrycznie.
Blok III – Mikroorganizmy w środowisku.


Opiekunami grupy byli nauczyciele przedmiotów zawodowych Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 011
  • 012

4 1 1 1 1 1 Głosowanie 4.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

 

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Jak się uczyć, żeby się nauczyć?

online education treePoznaj skuteczne techniki zapamiętywania

Nauka mało kogo napawa radością. W głowie od razu powstaje obraz samego siebie, umęczonego wielogodzinnym wkuwaniem materiału. Stop! Nauka wcale nie polega na wkuwaniu. Istnieją łatwe i skuteczne metody zapamiętywania. Dzięki nim szybciej pojmiesz, a potem przywołasz przyswojoną wiedzę, a co najważniejsze, zostanie ona w Twej głowie na dłużej.

 

Więcej…

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 41

Wczoraj 74

Tydzień 643

Miesiąc 1491

Razem 353485

Gościmy

Odwiedza nas 85 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.237.20.246

Odliczamy

Do zakończenia roku zostało
2
5
7
Dni
0
8
Godzin
2
8
Minut
0
6
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.