94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 13.03.2017r uczniowie klasy III technikum żywienia i gospodarstwa domowego uczestniczyli w wycieczce dydaktycznej do Inter Marche.  

Celem zajęć było przeprowadzenie rozbioru półtusz zwierząt rzeźnych, poznanie elementów gastronomicznych tuszy wieprzowej oraz urządzeń do obróbki mięsa.  Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Jak się uczyć, żeby się nauczyć?

online education treePoznaj skuteczne techniki zapamiętywania

Nauka mało kogo napawa radością. W głowie od razu powstaje obraz samego siebie, umęczonego wielogodzinnym wkuwaniem materiału. Stop! Nauka wcale nie polega na wkuwaniu. Istnieją łatwe i skuteczne metody zapamiętywania. Dzięki nim szybciej pojmiesz, a potem przywołasz przyswojoną wiedzę, a co najważniejsze, zostanie ona w Twej głowie na dłużej.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
0
9
Dni
1
2
Godzin
4
2
Minut
3
9
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.133.121.160

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.