Rok szkolny 2016-2017
-
Odsłony: 3533
W dniu 25.04.2017r zagościła w naszej szkole wiosna. Może jej nie choć widać jej za oknem.
Wśród uczniów klas technikum żywienia i usług gastronomicznych został przeprowadzony konkurs na aranżację stołów, a tematyką przewodnią była WIOSNA.
Dekoracja stołu ma ogromne znaczenie. Stół jest centralnym miejscem, wokół niego zasiadają całe rodziny. Wszelkie ozdoby, dekoracje i drobiazgi dodają uroku i dodatkowo podkreślają atmosferę. Żółty, biały i zielony - to kolory, które zawsze sprawdzą się w wiosennej dekoracji stołu. Warto zatem zadbać o każdy detal aranżacji.
Do konkursu przystąpiły 4 zespoły dwuosobowe. Uczniowie prześcigali się w pomysłowości i kreatywności. Każda aranżacja miała inny charakter, stąd trudny wybór. Komisja w składzie Marzena Ilukowicz i Izabela Romaniuk oceniła aranżacje następująco:
I miejsce ex aequo Wojciechowska Anna i Orepuk Kamila kl II TŻ, Dacio Klaudia i Krysińska kl II TŻ/TA
II miejsce Weronika Walus i Karolina Michaliszyn kl I TŻ
III miejsce Żak Patryk i Kamil Czapiewski kl II TŻ
Gratulacje!
W galerii zdjęć: inspiracje na wiosenną dekoracje stołu.
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Russell Brunson, Dan Kennedy
- Zniżka: 35%
- Cena:
79.0051.35 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka