94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

dsc 0284 [1024x768]Uczniowie klas technikum żywienia uczestniczyli dnia 09.10.2018 r.  w wycieczce do Hortulusa w  Dobrzycy na „Święto dyni”.

Młodzież wzięła udział w warsztatach kulinarnych, gdzie motywem przewodnim były potrawy z dyni. Uczestnicy warsztatów sporządzili zupę, risotto i kaszotto z dyni. Po zakończeniu warsztatów zwiedzaliśmy ogrody. W wycieczce uczestniczyła młodzież z klasy I TŻ, II TŻ, III TŻ. Opiekunami wycieczki byli nauczyciele zawodu: Marzena Ilukowicz i Sylwia Lamczyk-Sobolewska.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Jak poprawić koncentrację?

portrait pensive young girlOto kilka sposobów na efektywną naukę

Czy wiesz, że ponad 70% ludzi ma problem ze skupieniem swojej uwagi na jednej rzeczy na dłużej niż chwilę? Dzieje się tak, ponieważ otacza nas wiele rozpraszaczy, które skutecznie ją odciągają. Jest jednak dobra wiadomość – koncentracja to umiejętność, a więc jak każda umiejętność da się ćwiczyć, przez co możesz ją skutecznie poprawić. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak to zrobić.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
0
8
Dni
1
9
Godzin
1
9
Minut
2
7
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.17.6.75

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.