94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • zdjecie1 [1024x768]
  • zdjecie2 [1024x768]
  • zdjecie3 [1024x768]
  • zdjecie5 [1024x768]
  • zdjecie6 [1024x768]
  • zdjecie7 [1024x768]
  • zdjecie8 [1024x768]

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

Uważaj

cvirus

W naszej szkole

4 2 3 1 8 5 7 6

Nasz Facebook

Polecamy

UXUI. Design Zoptymalizowany. Manual Book
  • Autor: Chris Badura
  • Zniżka: 35%
  • Cena: 59.00 38.35 zł
  • Typ: Książka
Dodaj UXUI. Design Zoptymalizowany. Manual Book do koszyka

Ebook dla Ciebie

  • Autor:
  • Cena:
  • Typ: Książka

Książka chwilowo niedostępna.

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 2

Wczoraj 90

Tydzień 92

Miesiąc 2962

Razem 337693

Gościmy

Odwiedza nas 132 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.216.28.250

Odliczamy

Do zakończenia roku zostało
9
3
Dni
2
2
Godzin
5
7
Minut
2
2
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.