94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • zdjecie1 [1024x768]
  • zdjecie2 [1024x768]
  • zdjecie3 [1024x768]
  • zdjecie5 [1024x768]
  • zdjecie6 [1024x768]
  • zdjecie7 [1024x768]
  • zdjecie8 [1024x768]

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

W naszej szkole

7 3 4 2 6 8 1 5

Nasz Facebook

Polecamy

Kotlin w akcji
  • Autor: Dmitry Jemerov, Svetlana Isakova
  • Cena: 67.00 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Kotlin w akcji do koszyka

Ebook dla Ciebie

  • Autor:
  • Cena:
  • Typ: Książka

Książka chwilowo niedostępna.

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Kalendarz wydarzeń

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 4

Wczoraj 62

Tydzień 66

Miesiąc 1615

Razem 280721

Gościmy

Odwiedza nas 313 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
54.227.76.180

Odliczamy

Time passed:
2
1
Dni
0
5
Godzin
0
8
Minut
2
8
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.