94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • zdjecie1 [1024x768]
  • zdjecie2 [1024x768]
  • zdjecie3 [1024x768]
  • zdjecie5 [1024x768]
  • zdjecie6 [1024x768]
  • zdjecie7 [1024x768]
  • zdjecie8 [1024x768]

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Jak się uczyć, żeby się nauczyć?

online education treePoznaj skuteczne techniki zapamiętywania

Nauka mało kogo napawa radością. W głowie od razu powstaje obraz samego siebie, umęczonego wielogodzinnym wkuwaniem materiału. Stop! Nauka wcale nie polega na wkuwaniu. Istnieją łatwe i skuteczne metody zapamiętywania. Dzięki nim szybciej pojmiesz, a potem przywołasz przyswojoną wiedzę, a co najważniejsze, zostanie ona w Twej głowie na dłużej.

 

Więcej…

Kalendarz wydarzeń

Sierpień 2016
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 2

Wczoraj 306

Tydzień 308

Miesiąc 392

Razem 364419

Gościmy

Odwiedza nas 133 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.236.68.118

Odliczamy

Do zakończenia roku zostało
1
5
0
Dni
2
2
Godzin
3
1
Minut
4
6
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.