94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • zdjecie1 [1024x768]
  • zdjecie2 [1024x768]
  • zdjecie3 [1024x768]
  • zdjecie5 [1024x768]
  • zdjecie6 [1024x768]
  • zdjecie7 [1024x768]
  • zdjecie8 [1024x768]

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

W naszej szkole

8 2 7 4 6 1 3 5

Nasz Facebook

Polecamy

Laravel. Wstęp do programowania aplikacji internetowych
  • Autor: Paweł Kamiński
  • Cena: 49.00 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Laravel. Wstęp do programowania aplikacji internetowych do koszyka

Ebook dla Ciebie

Unix i Linux. Przewodnik administratora systemów. Wydanie V
  • Autor: Evi Nemeth, Garth Snyder, Trent R. Hein , Ben Whaley , Dan Mackin
  • Cena: 179.00 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Unix i Linux. Przewodnik administratora systemów. Wydanie V do koszyka

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 104

Wczoraj 90

Tydzień 194

Miesiąc 3166

Razem 306017

Gościmy

Odwiedza nas 47 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.227.3.146

Odliczamy

Do zakończenia roku szkolnego zostało
2
2
0
Dni
0
1
Godzin
4
3
Minut
5
5
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.