94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Odpowiednie miejsce do pracy i nauki w domu. O co zadbać?

female worker studiesBądźmy szczerzy. Jeśli pracujesz lub uczysz się w domu i aktywność tę przeplatasz z gotowaniem obiadu lub oglądaniem serialu, jest spora szansa, że to nie zadziała. Podobnie zresztą jak w przypadku, gdy układasz się z laptopem w łóżku, a Twoja głowa tęskni za miękką poduszką. Żeby utrzymać właściwy poziom koncentracji i gładko radzić sobie z obowiązkami niedomowymi, warto zadbać o wydzielenie odpowiedniej do tego przestrzeni, a także o kilka innych aspektów, o których też napomknę.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
7
8
Dni
0
9
Godzin
0
5
Minut
3
7
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
44.204.164.147

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.