94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • zdjecie1 [1024x768]
  • zdjecie2 [1024x768]
  • zdjecie3 [1024x768]
  • zdjecie5 [1024x768]
  • zdjecie6 [1024x768]
  • zdjecie7 [1024x768]
  • zdjecie8 [1024x768]

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

W naszej szkole

5 4 7 6 8 3 2 1

Nasz Facebook

Polecamy

Mistrz czystego kodu. Kodeks postępowania profesjonalnych programistów
  • Autor: Robert C. Martin
  • Cena: 39.00 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Mistrz czystego kodu. Kodeks postępowania profesjonalnych programistów do koszyka

Ebook dla Ciebie

  • Autor:
  • Cena:
  • Typ: Książka

Książka chwilowo niedostępna.

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 37

Wczoraj 73

Tydzień 299

Miesiąc 2041

Razem 299842

Gościmy

Odwiedza nas 95 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
35.172.100.232

Odliczamy

Time passed:
1
7
Dni
0
3
Godzin
2
2
Minut
4
3
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.