Rok szkolny 2018-2019
-
Odsłony: 1686
Uczniowie klas technikum żywienia uczestniczyli dnia 09.10.2018 r. w wycieczce do Hortulusa w Dobrzycy na „Święto dyni”.
Młodzież wzięła udział w warsztatach kulinarnych, gdzie motywem przewodnim były potrawy z dyni. Uczestnicy warsztatów sporządzili zupę, risotto i kaszotto z dyni. Po zakończeniu warsztatów zwiedzaliśmy ogrody. W wycieczce uczestniczyła młodzież z klasy I TŻ, II TŻ, III TŻ. Opiekunami wycieczki byli nauczyciele zawodu: Marzena Ilukowicz i Sylwia Lamczyk-Sobolewska.
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Nauka zdalna
Najczęściej czytane
W naszej szkole








Nasz Facebook
Polecamy
- Autor: Harry Percival, Bob Gregory
- Zniżka: 35%
- Cena:
67.0043.55 zł - Typ: Książka
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Lista kandydatów zakwalifikowanych do szkoły
- II Próba sprawności fizycznej dla kandydatów do klasy I Liceum Ogólnokształcącego oddział sportowy z edukacją Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo - wyniki
- Koniec szkoły - witajcie wakacje!!!!
- REKRUTACJA
- Nagrody dla najlepszych!
- Test sprawności fizycznej - lista kandydatów, którzy uzyskali pozytywny wynik
- Wycieczka klasy 3 TW
- Zespół Szkół Nr 6 im. Stanisława Staszica w Szczecinku z certyfikatem EKO-SZKOŁY
- Próba sprawności fizycznej dla kandydatów do klasy I Liceum Ogólnokształcącego oddział sportowy z edukacją Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
- Zajęcia I TOŚ
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Morgan Housel
- Zniżka: 30%
- Cena:
49.0034.30 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka