94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

dsc 0284 [1024x768]Uczniowie klas technikum żywienia uczestniczyli dnia 09.10.2018 r.  w wycieczce do Hortulusa w  Dobrzycy na „Święto dyni”.

Młodzież wzięła udział w warsztatach kulinarnych, gdzie motywem przewodnim były potrawy z dyni. Uczestnicy warsztatów sporządzili zupę, risotto i kaszotto z dyni. Po zakończeniu warsztatów zwiedzaliśmy ogrody. W wycieczce uczestniczyła młodzież z klasy I TŻ, II TŻ, III TŻ. Opiekunami wycieczki byli nauczyciele zawodu: Marzena Ilukowicz i Sylwia Lamczyk-Sobolewska.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

prezentacje

W naszej szkole

4 7 8 5 3 1 6 2

Nasz Facebook

Ebook dla Ciebie

  • Autor:
  • Cena:
  • Typ: Książka

Książka chwilowo niedostępna.

Polecamy

Python. Wprowadzenie. Wydanie V
  • Autor: Mark Lutz
  • Zniżka: 40%
  • Cena: 199.00 119.40 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Python. Wprowadzenie. Wydanie V do koszyka

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
0
9
Dni
1
5
Godzin
4
6
Minut
4
9
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.149.229.253

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.