94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

prezentacje

W naszej szkole

8 1 7 3 4 5 6 2

Nasz Facebook

Ebook dla Ciebie

GinekoLOGICZNIE. Poradnik napisany przez pacjentkę, sprawdzony przez lekarki, lekarzy i nie tylko
  • Autor: Aga Szuścik
  • Zniżka: 35%
  • Cena: 69.00 44.85 zł
  • Typ: Książka
Dodaj GinekoLOGICZNIE. Poradnik napisany przez pacjentkę, sprawdzony przez lekarki, lekarzy i nie tylko do koszyka

Polecamy

Analityk danych. Przewodnik po data science, statystyce i uczeniu maszynowym
  • Autor: Alex J. Gutman, Jordan Goldmeier
  • Zniżka: 40%
  • Cena: 69.00 41.40 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Analityk danych. Przewodnik po data science, statystyce i uczeniu maszynowym do koszyka

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Do zakończenia roku zostało
2
2
Dni
1
8
Godzin
4
1
Minut
2
0
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.238.180.174

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.