Rok szkolny 2018-2019
-
Odsłony: 2117
Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.
Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Nauka zdalna
Najczęściej czytane
- Cookies czyli ciasteczka
- Prezentacja naszych kierunków
- Wykaz podręczników dla klas I na rok szkolny 2023/24
- Grono pedagogiczne
- Zapraszamy do ZS Nr 6 im. St. Staszica w Szczecinku
- Biuletyn Informacji Publicznej
- Szkoła w obiektywie
- 60 lecie
- Kontakt
- Dzień Otwarty Szkoły
- Historia szkoły
- Rada Pedagogiczna
W naszej szkole
Nasz Facebook
Ebook dla Ciebie
- Autor: Izabela Raczkowska
- Zniżka: 19%
- Cena:
49.9039.92 zł - Typ: Książka
Polecamy
- Autor: Michał Dusiński, Tomasz Borowiec
- Zniżka: 35%
- Cena:
39.9025.93 zł - Typ: Książka
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Mirosław Skwarek
- Zniżka: 35%
- Cena:
59.0038.35 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka