Rok szkolny 2018-2019
-
Odsłony: 1586
Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.
Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Nauka zdalna
Najczęściej czytane
W naszej szkole








Nasz Facebook
Ebook dla Ciebie
Polecamy
- Autor: Al Sweigart
- Zniżka: 30%
- Cena:
79.0055.30 zł - Typ: Książka
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Lista kandydatów zakwalifikowanych do szkoły
- II Próba sprawności fizycznej dla kandydatów do klasy I Liceum Ogólnokształcącego oddział sportowy z edukacją Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo - wyniki
- Koniec szkoły - witajcie wakacje!!!!
- REKRUTACJA
- Nagrody dla najlepszych!
- Test sprawności fizycznej - lista kandydatów, którzy uzyskali pozytywny wynik
- Wycieczka klasy 3 TW
- Zespół Szkół Nr 6 im. Stanisława Staszica w Szczecinku z certyfikatem EKO-SZKOŁY
- Próba sprawności fizycznej dla kandydatów do klasy I Liceum Ogólnokształcącego oddział sportowy z edukacją Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
- Zajęcia I TOŚ
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Ryan Holiday, Stephen Hanselman
- Zniżka: 40%
- Cena:
49.9029.94 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka