94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 12.12.2018r. uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche w Szczecinku.


Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

prezentacje

prezentacje

W naszej szkole

7 4 2 3 1 5 8 6

Nasz Facebook

Ebook dla Ciebie

Spirala naszych kłamstw
  • Autor: Eliana Lascaris
  • Zniżka: 10%
  • Cena: 39.90 35.91 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Spirala naszych kłamstw do koszyka

Polecamy

Wielka księga małych projektów w Pythonie. 81 łatwych praktycznych programów
  • Autor: Al Sweigart
  • Zniżka: 30%
  • Cena: 79.00 55.30 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Wielka księga małych projektów w Pythonie. 81 łatwych praktycznych programów do koszyka

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 78

Wczoraj 79

Tydzień 239

Miesiąc 748

Razem 397192

Kalendarz wydarzeń

Sierpień 2016
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Gościmy

Odwiedza nas 260 gości oraz 0 użytkowników.

Odliczamy

Do zakończenia roku zostało
1
4
3
Dni
0
0
Godzin
2
4
Minut
3
4
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
44.200.171.74

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.