Rok szkolny 2019-2020
-
Odsłony: 2566
W ramach projektu "Dobry klimat dla zawodowców” w dniach 15-16 października 2019 roku został zorganizowany wyjazd zawodoznawczy dla uczniów technikum żywienia i usług gastronomicznych do Poznania.
Młodzież wzięła udział w warsztatach kulinarnych, gdzie pod okiem doświadczonego kucharza przygotowano potrawy kuchni tajskiej i włoskiej. Poprzez aktywne uczestnictwo w przygotowaniu dań uczniowie doskonalili kunszt kulinarny, współpracę w grupie, a efekty swoich działań degustowali przy wspólnym stole w miłej, domowej atmosferze. Dodatkowo młodzież brała udział w wykładzie przygotowanym przez pracowników Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności oraz Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Opiekunami grupy były p. Violetta Wysocka, p. Agnieszka Jaćkowska i p. Katarzyna Bohdziewicz.
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Nauka zdalna
W naszej szkole
Nasz Facebook
Polecamy
- Autor: Dominik Robakowski
- Zniżka: 35%
- Cena:
39.0025.35 zł - Typ: Książka
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Marcin Dąbrowski
- Zniżka: 35%
- Cena:
59.0038.35 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka