Rok szkolny 2019-2020
-
Odsłony: 1877
W ramach projektu "Dobry klimat dla zawodowców” w dniach 15-16 października 2019 roku został zorganizowany wyjazd zawodoznawczy dla uczniów technikum żywienia i usług gastronomicznych do Poznania.
Młodzież wzięła udział w warsztatach kulinarnych, gdzie pod okiem doświadczonego kucharza przygotowano potrawy kuchni tajskiej i włoskiej. Poprzez aktywne uczestnictwo w przygotowaniu dań uczniowie doskonalili kunszt kulinarny, współpracę w grupie, a efekty swoich działań degustowali przy wspólnym stole w miłej, domowej atmosferze. Dodatkowo młodzież brała udział w wykładzie przygotowanym przez pracowników Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności oraz Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Opiekunami grupy były p. Violetta Wysocka, p. Agnieszka Jaćkowska i p. Katarzyna Bohdziewicz.
GALERIA ZDJĘĆ:
Przeczytaj również:
Nauka zdalna
W naszej szkole








Nasz Facebook
Polecamy
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Lista kandydatów zakwalifikowanych do szkoły
- II Próba sprawności fizycznej dla kandydatów do klasy I Liceum Ogólnokształcącego oddział sportowy z edukacją Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo - wyniki
- Koniec szkoły - witajcie wakacje!!!!
- REKRUTACJA
- Nagrody dla najlepszych!
- Test sprawności fizycznej - lista kandydatów, którzy uzyskali pozytywny wynik
- Wycieczka klasy 3 TW
- Zespół Szkół Nr 6 im. Stanisława Staszica w Szczecinku z certyfikatem EKO-SZKOŁY
- Próba sprawności fizycznej dla kandydatów do klasy I Liceum Ogólnokształcącego oddział sportowy z edukacją Ochrona przeciwpożarowa i ratownictwo
- Zajęcia I TOŚ
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Ryan Holiday
- Zniżka: 30%
- Cena:
59.9041.93 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka