Technikum Zawodowe
-
Odsłony: 14942
Absolwent uzyskuje tytuł zawodowy technika żywienia i usług gastronomicznych.
Uczniowie zdobywają wiedzę i umiejętności z technologii gastronomicznej, podstaw racjonalnego żywienia oraz zagadnień ekonomicznych, które umożliwiają prowadzenie własnej firmy gastronomicznej lub gospodarstwa agroturystycznego. Praktyki odbywane są w zakładach gastronomicznych na terenie województwa oraz we Francji (DOUAI). Kandydat do tej szkoły powinien posiadać zdolności manualne, organizacyjne.
PREZENTACJA VIDEO
{youtube}vvx0DfiUQsM{/youtube}
GALERIA ZDJĘĆ
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Anna Ledwoń-Blacha
- Zniżka: 40%
- Cena:
49.0029.40 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka