94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

dsc 0181 [1024x768]W ramach projektu "Dobry klimat dla zawodowców” w dniach 15-16  października 2019 roku został zorganizowany wyjazd zawodoznawczy dla uczniów technikum żywienia i usług gastronomicznych do Poznania.

Młodzież wzięła udział w warsztatach kulinarnych, gdzie pod okiem doświadczonego kucharza przygotowano potrawy kuchni tajskiej i włoskiej. Poprzez aktywne uczestnictwo w przygotowaniu dań uczniowie doskonalili kunszt kulinarny, współpracę w grupie, a efekty swoich działań degustowali przy wspólnym stole w miłej, domowej atmosferze.  Dodatkowo młodzież brała udział w wykładzie przygotowanym przez pracowników Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności oraz  Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Opiekunami grupy były p. Violetta Wysocka, p. Agnieszka Jaćkowska i p. Katarzyna Bohdziewicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Jak się uczyć, żeby się nauczyć?

online education treePoznaj skuteczne techniki zapamiętywania

Nauka mało kogo napawa radością. W głowie od razu powstaje obraz samego siebie, umęczonego wielogodzinnym wkuwaniem materiału. Stop! Nauka wcale nie polega na wkuwaniu. Istnieją łatwe i skuteczne metody zapamiętywania. Dzięki nim szybciej pojmiesz, a potem przywołasz przyswojoną wiedzę, a co najważniejsze, zostanie ona w Twej głowie na dłużej.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
5
Dni
2
2
Godzin
5
0
Minut
0
1
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
18.218.218.230

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.