Wydarzenia szkolne
-
Odsłony: 4273
Uczniowie klasy I technikum żywienia i usług gastronomicznych 13. 02. 2014r uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych na Wydziale Mechanicznym Politechniki Koszalińskiej.
W katedrze technologii żywności i żywienia człowieka uczniowie dokonywali oceny sensorycznej pieczywa, został przeprowadzony test na daltonizm smakowy i zapachowy, natomiast w laboratorium rozróżniali naturalne zapachy i poznawali barwniki używane podczas produkcji artykułów spożywczych oraz samodzielnie komponowali wymyślne barwy. Wycieczkę zorganizowała Izabela Romaniuk przy pomocy Marzeny Ilukowicz i Elżbiety Skierskiej.
GALERIA ZDJĘĆ
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Kinga Przybysz-Polakowska
- Zniżka: 35%
- Cena:
69.0044.85 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka