Rok szkolny 2014-2015
-
Odsłony: 3326
W dniu 11.03.2015r uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche. Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne.
Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa. Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Alicja Głuchowska.
GALERIA ZDJĘĆ
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Katarzyna Michalak
- Zniżka: 36%
- Cena:
49.9031.91 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka