94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 31.03.2016r uczniowie klas pierwszych technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach laboratoryjnych w Wydziale Mechanicznym Politechniki Koszalińskiej. Zajęcia odbywały się w trzech blokach tematycznych:


Blok I - Daltonizm smakowy i zapachowy. Test na rozpoznawanie zapachów. Test na próg wrażliwości smakowej. Test duo-tro.
Blok II – Oznaczenie zawartości cukrów metodami: piknometrycznie, polarymetrycznie, densymetrycznie, refraktometrycznie.
Blok III – Mikroorganizmy w środowisku.


Opiekunami grupy byli nauczyciele przedmiotów zawodowych Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


4 1 1 1 1 1 Głosowanie 4.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

 

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Odpowiednie miejsce do pracy i nauki w domu. O co zadbać?

female worker studiesBądźmy szczerzy. Jeśli pracujesz lub uczysz się w domu i aktywność tę przeplatasz z gotowaniem obiadu lub oglądaniem serialu, jest spora szansa, że to nie zadziała. Podobnie zresztą jak w przypadku, gdy układasz się z laptopem w łóżku, a Twoja głowa tęskni za miękką poduszką. Żeby utrzymać właściwy poziom koncentracji i gładko radzić sobie z obowiązkami niedomowymi, warto zadbać o wydzielenie odpowiedniej do tego przestrzeni, a także o kilka innych aspektów, o których też napomknę.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
6
Dni
0
0
Godzin
2
0
Minut
3
0
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
18.225.149.32

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.