94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 24.02. 2016r. uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche.

 

Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa.  Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Sposób na nudę. Czytnik i ebook, czyli najlepsi partnerzy na cały rok

young girl readingWyobraź sobie, że jesteś akurat na wakacjach we Włoszech, a jakiś nieszczególnie szarmancki dżentelmen – lub -ka – postanawia Cię uziemić na rok w swoim domu. I nieważne, że to nie byle jaka chałupa, a dwukondygnacyjna hacjenda z widokiem na Morze Śródziemne – prędzej czy później zaczniesz się nudzić. Jeżeli jakimś nieszczęśliwym trafem bylibyście w podobnie ekstremalnej sytuacji, albo po prostu szukacie sposobu na konstruktywne spędzanie czasu, to sprawdźcie nasz poradnik, co i jak czytać.

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
6
Dni
0
0
Godzin
2
2
Minut
4
8
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
18.117.76.7

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.